I grenseland (2018)

Image.png

 

FORESTILLINGEN SPILLES:
Lørdag 28. april 2018 kl. 19:30 - Black Box teater (Rampelysfestivalen*) - KJØP BILLETTER
Søndag 29. april 2018 kl. 15:00 og kl. 19:00 - Sagene samfunnshus - KJØP BILLETTER
Mandag 30. april 2018 kl. 11:00 og 13:00 - Sagene samfunnshus (skoleforestillinger)

#Metoo-kampanjen, eller -revolusjonen om du vil, har allerede hatt en sterk innvirkning på den politiske og personlige samtalen i Norge. Hva mener ungdommen om dette?

Voksne i dag lever med arven etter 70-tallsfeminismens revolusjon. Hvilke politiske og personlige konsekvenser vil de som vokser opp i dag måtte leve med?

I grenseland er et teaterprosjekt som utforsker hvordan man kan ta opp et vanskelig tema med teater som uttrykksform. Deltakerne er ungdommer i alderen 13-20 år og aktive skapere av forestillingen ved å utforske egne og andres historier, refleksjoner og tanker rundt grensesetting, gråsoner, maktbalanser og kjønnsroller.

Gå ikke glipp av denne nyskapende og enestående forestillingen!

Forestillingen varer ca 1 time uten pause. Anbefales for barn fra 12 år og oppover.


Regi: Louise Grimstad Waarli
Manus: Skrevet at skuespillerene med veiledning av regissør

På scenen: Alexandra Danek, Alma Kalantry, Amanda Sandberg Fætten, Amina Mohamud, Einar Christoffer Smith, Georg Apenes, Gina Sofie Mugaas, Hawa Janlo, Jan Baalsrud, Kristine Elisabeth Opsahl og Marlena Lega. 


* Rampelysfestivalen er en egen teaterfestival for og med barn og ungdom, og er Norges største av sitt slag. I 2018 foregår festivalen fra 27. april – 5. mai på Black Box Teater i Oslo.